SSensor Försäkring är en försäkringsagentur med säte i Luleå. Vår målsättning är att erbjuda enkla, prisvärda och pålitliga försäkringslösningar till privatpersoner och företag i Sverige. Vi samarbetar med ett flertal olika försäkringsgivare, för att kunna erbjuda de bästa möjliga produkterna till våra kunder.

Försäkringsbolag:

Sensor Försäkring

Hemsida:
Kundjänst:

010-410 0310

Försäkringar via oss:

Hemförsäkring, Sjukvårdsförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Livförsäkring, Bilförsäkring, SpecialistvårdförsäkringAllvarlig sjukdom-tillägg.

Sjukvårdsförsäkring

Mer information från Sensorförsäkring:

Produktfakta

Om du drabbas av sjukdom eller skada garanterar sjukvårdsförsäkringen dig ersättning för kostnader av planerad vård inom ett rikstäckande privat vårdgivarnätverk utan långa väntetider. En vårdplanering som bemannas av erfarna sjuksköterskor ger dig medicinska råd och hjälper till med tidsbokning. Du får kontakt med en specialistläkare inom 6 arbetsdagar och tid för eventuell operation inom 14 arbetsdagar

Förutom läkarbesök, operation och operationsförberedande undersökningar kan du även få hjälp att boka behandling hos psykolog, sjukgymnast, naprapat och kiropraktor.

Vanliga frågor om sjukvårdsplaneringen

Vårdplaneringen är en del av vår sjukvårdsförsäkring. När du ringer dit besvaras samtalet av erfarna sjuksköterskor. De hjälper dig med råd i medicinska frågor och kan tipsa om till exempel egenvårdsåtgärder. Det är också de som lotsar dig till rätt privat vårdgivare och bokar besök.

Rådgivningen är öppen dygnet runt, alla dagar. Tidsbokningen sker vardagar klockan 7–17.

Du som har en sjukvårdsförsäkring hittar telefonnumret till vårdplaneringen på försäkringsbeskedet.

Försäkringen gäller mellan 18-67 år.

Translate »