VVi skapade Lassie för att hjälpa dig att ta hand om din hund eller katt, både före och efter skadan är framme. Man kan säga att Lassie håller dig i handen (och din bästa kompis i tassen).

Försäkringsbolag:

Lassie Försäkring

Hemsida:
Kundjänst:

hej@lassie.co

Försäkringar via oss:

Katt och hundförsäkring

Hund och Kattförsäkring

Mer information från Lassie
Din hund är speciell – det är vår försäkring också!

Vi har Sveriges nöjdaste djurförsäkringskunder enligt Trustpilot. Vi tror att det beror på att Lassie är så mycket mer än bara försäkring! Du ska självklart få hjälp om din hund blir sjuk eller skadar sig men vi vill finnas där för er genom hela livet. Därför tar vi hjälp av veterinärer och hundtränare när vi utvecklar vår app och fyller den med kurser som hjälper dig att undvika skador och sjukdomar. På det viset undviker du onödiga besök hos veterinären och kan dessutom sänka priset på din försäkring. Det är vad vi kallar en riktig win-win!

Varför kattförsäkring hos Lassie?

Lassie är så mycket mer än bara en försäkring! Självklart ska du få hjälp om din katt blir sjuk eller skadad, men vi vill finnas där för dig hela livet. Det är därför vi använder veterinärer och kattexperter för att utveckla vår app och fylla den med kurser som hjälper dig att undvika skador och sjukdomar. På så sätt kan du undvika onödiga besök hos veterinären och sänka priset på din försäkring. Det är vad vi kallar en riktig win-win!

Translate »