VVi är specialister på livförsäkring. Livförsäkringen hjälper din familj att klara ekonomin om du dör i förtid. En extra viktig och värdefull försäkring för dig som har barn eller bolån. Fördelen med att teckna vår livförsäkring till skillnad från exempelvis bankens bolåneskydd eller låneskydd är att pengarna i livförsäkringen utbetalas kontant till din familj ー de går inte till att betala av banken eller någon annan långivare. Du kan försäkra belopp upp till 6 miljoner utan läkarundersökning, betydligt högre belopp om du genomgår undersökning. Vi står självklart för undersökningskostnaden.

Försäkringsbolag:

Sensor Försäkring

Hemsida:
Kundjänst:
Försäkringar via oss:

Livförsäkring

Livförsäkring

Mer information från Justincase
Allt du behöver veta om livförsäkring
En livförsäkring är en försäkring som betalar ut en summa pengar om den försäkrade personen dör. Livförsäkringar är ett viktigt skydd för dig och din familj. Men vad är en livförsäkring egentligen och hur fungerar den? I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om livförsäkringar.
  • En livförsäkring ger en ekonomisk trygghet för dina efterlevande om du skulle avlida
  • Det finns två typer av livförsäkringar: Individuell och Gruppliv
  • När du väljer livförsäkring bör du överväga hur mycket skydd du behöver och vad din budget tillåter
Vanliga frågor om sjukvårdsplaneringen

En livförsäkring är en försäkring som betalar ut en summa pengar om den försäkrade personen dör. Livförsäkringar kan hjälpa till att täcka kostnader som begravning och andra utgifter samt ge en ekonomisk trygghet för familjen. Det är den generella beskrivningen i branschen. Men vi på JustInCase har infört ett mycket mer begripligt begrepp: omställningskapital. För det är en oerhörd omställning för en familj om det värsta skulle hända. Och då ska man inte behöva tänka på pengar, eller på om man har råd att anlita extra barnvakt, eller om man har råd att ta ett års paus från arbetet för att få vardagen att funka igen.

En Individuell livförsäkring är en privat livförsäkring som du tecknar med en hälsodeklaration. Hos JustInCase kan en individuell livförsäkring ge mycket höga belopp till din familj om du skulle avlida. Gruppliv är en livförsäkring som du tecknar utan att behöva uppge något om din hälsa, det enda som krävs är att du är fullt arbetsför. Grupplivsförsäkringar har som regel betydligt lägre försäkringsbelopp, oftast under 300 000 kr. JustInCase erbjuder Gruppliv som ett grundskydd och vi är stolta över att den är en av marknadens mest generösa med ett försäkringsbelopp på hela 500 000kr. Här kan du teckna vår extremt prisvärda och generösa grupplivsförsäkring, vårt grundskydd.

När du köper en livförsäkring betalar du en premie till försäkringsbolaget. Om du skulle avlida under försäkringstiden betalas en utbetalning till dina efterlevande. Ju högre premie du betalar desto högre utbetalning kommer dina efterlevande att få vid ett dödsfall. Har någon närstående precis avlidit? Läs om hur du kan hitta försäkringarna personen omfattades av.

När du väljer livförsäkring bör du överväga hur mycket skydd du behöver och vad din budget tillåter. Du bör också se till att du väljer ett försäkringsbolag med god finansiell stabilitet och rykte. Du bör noga överväga vilket omställningskapital din familj behöver för att upprätthålla sin trygghet. Sist men inte minst skadar det inte att välja ett bolag som verkligen kan produkten och dess syfte, en specialist. JustInCase är Sveriges specialister på livförsäkringar och har tagit fram en lättförståelig produkt som tecknas på ett par minuter och som betalar ut höga belopp – skattefritt – om det värsta skulle hända. JustInCase har bland de högsta försäkringsbeloppen man kan teckna, till några av de absolut bästa månadspremierna. Läs mer om vilka försäkringar man egentligen bör ha.

Hur mycket skydd du behöver beror på din personliga situation. Om du har en partner och/eller barn är det en bra idé att ha en livförsäkring för att skydda dem om du skulle avlida. Du bör också fundera igenom eventuella lån eller skulder du har och om det kan vara en bra idé att ha en försäkring för att täcka dem om du skulle dö. Och inte minst, ska pengarna räcka till ett ordentligt omställningskapital. En god tumregel är att man åtminstone bör försäkra ett belopp som uppgår till 100 månadslöner efter skatt.

En av nackdelarna med en livförsäkring är att det kan vara en hög kostnad. Dessutom kan det vara svårt att veta hur mycket skydd man behöver och det kan ta tid att hitta rätt försäkring för sina behov. Som marknadens specialist på just livförsäkring fokuserar JustInCase på att göra det begripligt, tillgängligt och prisvärt att snabbt skaffa sin familj det nödvändiga skyddet en livförsäkring hos oss ger.

Branschen uttrycker att ”En livförsäkring kan ge en ekonomisk trygghet för dina efterlevande om du skulle avlida”. På JustInCase säger vi att en livförsäkring hos oss KOMMER att ge din familj en avgörande ekonomisk trygghet, långsiktigt. När du väljer livförsäkring bör du överväga hur mycket skydd du behöver, samt välja en högt specialiserad aktör som kan erbjuda din familj den bästa tryggheten. Familjerna som är försäkrade hos JustInCase kan känna sig mycket trygga, eftersom vår försäkringsgivare Idun Liv återförsäkrar våra livförsäkringar hos en av världens största återförsäkringsgivare, Hannover Re. Dessutom är våra premier mycket konkurrenskraftiga – jämför oss gärna!

Ålder på försäkrad och pris per månad
Från 29 kr /månad
  • 18-34 år /29 kr
  • 35-44 år /59 kr
  • 45-54 år / 125 kr
  • 55-59 år / 199 kr
  • 60-64 år / 299 kr
  • 65-69 år / 499 kr
Translate »