Välkommen till ett samarbete

Låt BestFinder ta hand om er säljprocess från vårt kontor i Stockholm. Fler och fler företag outsourcar idag stora delar av sin försäljning, så låt oss hjälpa till att ta hand om dina befintliga eller potentiella kunder där ditt företag inte hinner med innan någon utav dina konkurrenter tar över dem! Genom att kombinera konsultens roll med konkreta tjänster tillgodoser vi ditt företag och kunders behov av att kommunicera med varandra.

Det är det vi gör, det är vår affärsidé. Ambitionen är att vara en aktiv samarbetspartner som bidrar till att stärka ert varumärke, skapa lojala kunder och öka er lönsamhet. Vårt främsta verktyg är telefonen vilket innebär att vi kan bearbeta Er marknad mycket snabbare och billigare än de flesta andra marknadsföringssätt, däremot finns det fler kanaler vi arbetar med så låt oss hitta en lösning som passar bäst för din verksamhet eller varför inte testa för att se utfall utav de kontakter vi skapar åt dig.

Genomgående är dock att vi med vår kunskap inom försäljning med hjälp utav våra duktiga coacher utvecklar våra medarbetare där vi säkrar höga resultat, nöjda kunder och dessutom stärker även ert varumärke. Vår huvudfokus är att erbjuda vår uppdragsgivares produkt och tjänst till företag och privatpersoner. Försäljning är vi är bäst på som vi levererar med högsta kvalité.

Om oss

BestFinder startades 2009, BestFinder är ett säljbolag med hjärta och attityd. Idén föddes efter att vi båda har arbetat med sälj i flera år på olika säljbolag, vi insåg snabbt att det finns ett stort behov av personlig karaktär I branschen. Vi är måna om våra uppdragsgivare och deras kunder. Med professionell personal som bemöter kunder på ett respektfullt sätt och med gedigen utbildning i försäljning så ser vi till att Ert företag får det allra bästa anseendet på marknaden och naturligtvis många nya och nöjda kunder. På senare tid har vi sett behovet av att erbjuda flera kanaler att möta kunderna i. Detta då multikanal strategi är nödvändigt har våra mål utvecklat en kompetens inom event och canvas.

Att vi valt att driva ett företag inom just denna bransch, beror mycket på att vi delar en tro på att man skall ta hand om samt bemöta kunderna på ett korrekt sätt, detta är avgörande för nöjda uppdragsgivare och vår företags utveckling. Genom att ta ett större ansvar för resultatet av de tjänster vi levererar ser vi oss därför hellre som en partner än en leverantör.

Vi är otroligt duktiga på att få alla anställda att känna sig delaktiga och värdefulla. Ledningen arbetar aktivt med att alla ska känna sig välkomna och lika mycket värda, att tillgodose säljarens utveckling inom sälj är viktigt för oss, sammanhållningen av personalen är nyckeln till framgång och möjliggör ansvar vilket visar sig I väldigt engagerad personal som driver hela företaget framåt med glädje!